Skip to content

Om oss

Savelife AB består av ambulanspersonal som jobbar för att sprida kunskap som räddar liv! Vi har funnits sedan 2005 och har utbildat tusentals personer till att få rätta förutsättningar att rädda liv. Vi förhåller oss till de senaste medicinska rönen inom första hjälpen och HLR. Vi fokuserar på praktisk träning baserat på verklighetstrogna fall utifrån vår profession. Vi erbjuder utbildningar i alla nivåer inom HLR (grundläggande HLR till avancerad HLR för sjukvårdspersonal) och första hjälpen. Vi är experter på akutsjukvård!

Med vår kunskap från ambulanssjukvården hjälper vi er att ta fram den utbildning ni behöver. Vi skräddarsyr varje utbildning efter kundens förutsättningar och behov. Vi utbildar i hela Sverige! Att göra skillnad för en människas liv är vår drivkraft!

Vår vision

Att kunna rädda en person är av yttersta vikt. Att ha kunskap kanske inte alltid varit prioriterat. Vi tycker det är självklart att alla arbetsplatser/privatpersoner ska kunna första hjälpen. Vi gör det genom att utbilda er med vår kunskap inom ambulansen. Vi hjärtsäkra och leverera förbandsutrustning, detta sedan 2005. 

Det som gör oss unika

  • Instruktörer från ambulansen med minst 15 års erfarenhet från akutsjukvård.
  • Specialanpassad utbildning för varje företag.
  • Scenario-övningar i er arbetsmiljö. Fokus i utbildningen ligger på praktisk träning.