Vilken Hjärtstartare ska du välja?

Zoll AED plus

Hjärtstartare med inbyggd HLR-feedback, REAL CPR help, som mäter och registrerar de utförda bröstkompressionerna – och som ger dig feedback, vilket hjälpe dig att utföra den korrekt. 

AED 3

ZOLL AED 3™ ger ännu bättre hjälp för livräddare. Enkel att använda, enkel att sköta och enkel att äga. Den inbyggda HLR-feedbacken Real CPR Help® ger livräddaren oöverträffad assistans för att optimera HLR-kvalitén.Du guidas genom alla steg i återupplivningen med hjälp av röst- och textmeddelanden, t.ex. ”Tryck hårdare” och ”Bra kompressioner”, samt grafiska bilder. 

Lifepak CR2

Den innovativa, lättanvända och kompletta hjärtstartaren Lifepak CR2 är den senaste produkten från Physio Control. Lifepak CR2 är framtagen för att vara pålitlig och enkel att använda.

HS1

Philips HeartStart HS1 är en av världens mest sålda hjärtstartare med dokumenterad kvalitet och vetenskapliga bevis på funktion och klinisk effekt. Heartstart HS1 är en utmärkt hjärtstartare för kontors- eller hemmiljö. 

FR X

HeartStart FRx är en mycket lättanvänd hjärtstartare som är robust och tålig. Den har en hög IP-klassning och är därför det rätta valet till dammiga, smutsiga eller fuktiga miljöer, exempelvis industrier eller badmiljöer, men fungerar också lika bra i kontorsmiljö.

FR 3

PHILIPS med Heartstart FR3 ge ett stöd i varje steg genom en bättre livräddande behandling genom att vara snabb, robust och tillförlitlig. Philips, världsledande inom tillverkning av halvautomatiska defibrilltorer (AED).